Om Colosseum Danmark

I begyndelsen af 2017 købte Jacobs Holding AG den skandinaviske tandlægekæde Colosseum Dental Group.

Jacobs Holding AG er en familieledet, global investeringsvirksomhed grundlagt i 1994 af iværksætter Klaus J. Jacobs. Virksomheden er ejet af Jacobs Foundation, en af verdens førende non-profit velgørende fonde, hvis primære formål er at sikre børn og unges udvikling. Således går alt overskud i Jacobs Holding til Jacobs Foundation.

Jacobs Holding AG fokuserer på langsigtede investeringer i markedsledende virksomheder med gode produkter. Dertil passer Colosseums vision om at levere moderne tandlægeydelser i højeste kvalitet til gavn for patienter og folkesundheden særdeles godt.

Colosseum Dental har gennem flere år indtaget en aktiv rolle i konsolideringen af ​​de fragmenterede tandplejemarkeder i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Derfor er gruppen nu Nordens førende leverandør af privat tandpleje, hvilket gavner den internationale videndeling og erfaringsudveksling, der i sidste ende skal komme patienterne til gode.

Colosseums udvikling i Danmark tog for alvor fart i slutningen af 2017, og snart har vi klinikker i hele landet. Vi tilbyder velrenommerede praktiserende tandlægeklinikker og specialklinikker at blive en del af et stærkt brand, der tilbyder patienter og ansatte landets mest topmoderne klinikker, med de bedste og mest avancerede behandlingsmetoder inden for alle områder af moderne tandpleje.

Er du klinikejer og ønsker du at vide mere om Colosseums udvikling i Danmark?
Kontakt udviklingsansvarlig Lars Buchardt på lars.buchardt@colosseumklinikken.dk