En snorkeskinne kan give dig og dine omgivelser en bedre nattesøvn

En god nattesøvn er meget vigtig for vores helbred. Samtidig har det at være veludhvilet stor indflydelse på, hvor effektivt man kan håndtere gøremål i dagtimerne. Alt for mange døjer med svær snorken om natten, hvilket både kan forstyrre ens egen søvn, ens partners og andre i hjemmet. Derfor anbefaler vi hos Colosseum Tænderlægerne en snorkeskinne til dig, der kan afhjælpe snorken og give dig og dine nærmeste en rolig nattesøvn.

Snorkeskinner skaber en bedre passage gennem svælget

Det at snorke skyldes vibration af bløddele i ganen og i svælget. Når vi sover, bliver svælget mere snævert, fordi musklerne i svælgets vægge slapper af. En snorkeskinne er derfor designet på en sådan måde, at den fører underkæben frem og derved skaber en bedre passage gennem svælget, så det bliver nemmere at trække vejret ind og ud.

Vedligeholdelse af snorkeskinne

Når du har fået din snorkeskinne, skal du huske at rengøre den hver dag efter brug. Den skal på daglig basis skylles grundigt og børstes ren med en tandbørste. 2 gange i ugen bør du også lægge din skinne i en skål med vand og brusetablet beregnet til rengøring af proteser.

Vi tilbyder også en apnø-skinne til søvnapnø-patienter

Søvnapnø kan være en meget alvorlig tilstand, der oftest skyldes en forsnævring af luftvejene, der øges, når man ligger ned. Der kan under søvn opstå perioder med manglende vejrtrækning, hvorfor mennesker, der lider af søvnapnø, ofte bruger en ansigtsmaske til at sende luft ned i luftvejene. Hvis du har svært ved at tolerere en maske eller ikke får tilstrækkeligt udbytte af den, kan søvnapnø som alternativ behandles med en apnø-skinne, der er udviklet af tandlægen. Ligesom snorkeskinnen er den udviklet til at føre underkæben frem for at skabe bedre luftpassage i svælget, og den kan justeres efter behov. Behandling af søvnapnø kan have en positiv effekt på underliggende sygdomme som for eksempel forhøjet blodtryk.

 

Disse klinikker tilbyder denne behandling