En bidskinne til dig, der skærer tænder og har tyggesmerter

En bidskinne er en fordelagtig løsning til dig, der har brug for at få aflastet dine tygge -og kæbemuskler, så du i fremtiden kan undgå spændingshovedpiner og/eller slid på dine tænder. Oftest anbefaler vi bidskinner til dig, hvis du skærer tænder om natten. Der er mange gener forbundet med netop det at skære tænder, fordi det belaster dine kæbemuskler og generelt slider hårdt på tænderne. En bidskinne vil ikke forhindre, at du skærer tænder, men den forhindrer yderligere slitage og hjælper dine muskler med at slappe af.

En individuelt tilpasset bidskinne i forskellige materialer

Der findes flere forskellige typer af skinner, der enten er hårde eller bløde, nogen, der er designet specifikt som skinner kun til fortænderne og andre lignende variationer. Oftest anbefaler vi dog den hårde bidskinne, der har en indvendig blød kerne, eftersom denne har den største effekt. Med en bidskinne ophæves dit normale sammenbid, så tænderne frit kan bevæge sig derhen, hvor musklerne ønsker, at kæben skal være.

Bliv konsulteret hos Colosseum Tandlægerne

Ved din første konsultation foretager vi en vurdering af, hvorvidt en behandling med bidskinne er det rette for dig. Herefter tager vi et aftryk af dine tænder, som skal anvendes under fremstillingen af dine personlige skinner. Du vil primært skulle bruge skinnerne om natten alt efter dine individuelle behov.

Tag kontakt til os, hvis du oplever tandpres eller skærer tænder

Det kan være svært selv at vide, om man skærer tænder, hvis ikke ens partner eller forældre hører det om natten. Typisk vil der dog være andre tegn på, at du skærer tænder – det kan for eksempel være:

  • Hovedpine eller nakkespændinger
  • Smerter i kæbemusklerne, når du for eksempel gaber
  • Smerter over kindben
  • Tandpres

Tag kontakt til os, hvis du oplever nogen af ovenstående symptomer eller er blevet anbefalet det af en partner. Vi sidder klar til at råde og vejlede dig i forhold til din specifikke tandsituation.

Disse klinikker tilbyder denne behandling