KÆRE PATIENTER

Fra mandag d. 20. april har Sundhedsstyrelsen bestemt, at tandlæger må genoptage arbejdet således, at tand- og mundsygdomme ikke forværres eller overses. Det er vi naturligvis meget glade for, da det betyder, at sygdomme i tænder, tandkød og mundhule, som vi opdager ved almindelige eftersyn, ikke forværres yderligere med alvorlig udvikling til følge. Det betyder ligeledes, at alle akut opståede tilfælde siden d. 18. marts nu endelig kan færdiggøres.

DU KAN FØLE DIG SIKKER VED AT KOMME HOS OS

Vi har mange års erfaring med at håndtere hygiejnen i vores behandlingsrum således, at smitte mellem patienter og personale, samt patienter imellem, minimeres. I september 2017 blev vi endda ISO 9001-2015 certificeret som Ballerups første og eneste klinik. Dette betyder, at vi har ekstraordinært strenge procedurer på alle vore arbejdsgange, og at vi naturligvis overholder alle de retningslinjer, der foreligger vedr. Covid-19. Certificeringen betyder, at vi årligt gennemgår en streng kontrol ved et eksternt internationalt auditeringsfirma. Det er vi stolte af, og det sikrer en konstant fremadrettet proces. Derfor har det kun været nødvendigt at indføre ganske få yderligere tiltag for at efterleve Sundhedsstyrelsens øgede krav i forbindelse med Covid-19. Vi bruger naturligvis udelukkende godkendte værnemidler til samtlige behandlinger. Når du møder os på klinikken, vil vi – udover vore normale værnemidler – også være udstyret med hætte, visir og dragt.

VI SØRGER FOR GOD AFSTAND

Vi har reduceret antallet af stole i venteværelset, og de er placeret med god afstand. Vi afsætter 15 minutter ekstra til hver patient. De 15 minutter bliver brugt til at udlufte og desinficere klinikken efter hver patient og til at skifte værnemidler, og det sikrer, at vi undgår trængsel i venteværelset.

Tilhører du en risikogruppe, beder vi dig kontakte klinikken telefonisk i forvejen, så vi på forhånd kan sikre os, at dine behov bliver tilgodeset. Vi har også mulighed for at henvise til test for Covid-19.

Vi henstiller til, at du kommer alene og kun har ledsager med, hvis det er strengt nødvendigt. Du skal benytte dig af vores håndsprit ved ankomst til klinikken og igen, når du forlader klinikken. Vær opmærksom på, at aviser, blade og tidsskrifter er fjernet. Derudover er det kun tilladt at komme på klinikken, hvis du ikke udviser symptomer på Covid-19 (f.eks. hoste, feber, ondt i halsen).

Her er en lille guide til dig, der skal besøge os:

  • Book din tid telefonisk
  • Kom alene til behandling. Vi skal være så få som muligt på klinikken
  • Kom præcist til den aftalte tid – ikke før tid
  • Benyt vores sprit, når du ankommer til klinikken. Behold derefter din telefon i tasken eller lommen

 

DIT SMIL ER VIGTIGT FOR OS – og vi glæder os til at se dig igen!