Se dit nye smil på 60 sekunder

Med et simpelt selfie, kan vi på få sekunder give dig et preview af dit nye smil. Når du har set resultatet, kan du selv vælge, om det automatisk skal videresendes til din tandlæge, som derefter vil kontakte dig vedrørende en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

3 simple skridt til lige tænder!

Step 1

Gratis rådgivning og diagnose

Vi ser på dine tænder og vurderer, om Invisalign-behandlingen er det rette for dig. Vi snakker om dine ønsker, gennemgår behandlingsforløbet og giver dig et overordnet prisestimat. Forundersøgelsen er gratis og helt uforpligtende.

Step 2

Vi udarbejder din behandlingsplan

Vælger du at gå videre med behandlingen, laver vi din individuelle behandlingsplan. Her bruger vi en 3D-simulering til at vise, hvordan dine tænder flytter sig i forløbet og viser dig det forventede resultat.

Step 3

Din behandling med aligners

Så producerer vi dine aligners, også kendt som usynlige skinner, og leverer dem til dit hjem. Efterfølgende indkalder vi dig til løbende kontroller, hvor vi følger udviklingen og jævnligt får produceret nye aligners til dig.

Tandstillinger der kan rettes med Invisalign

Behandlingen med togskinner kan være lang og smertefuld, og bliver ofte fravalgt af kosmetiske årsager. Med de usynlige skinner fra Invisalign, undgår du tidligere tiders gener forbundet med tandretning.

Klik på animationerne herunder og se eksempler på de typiske tandstillinger vi kan rette med Invisalign:

Mellemrum

Pladsmangel

Skæve tænder

Forløb med Invisalign

Mange tænker, at tandretning er for børn og unge mennesker, og at vejen til de lige tænder er belagt med de kendte ’togskinner’. Men sådan behøver det ikke at være. Med Invisalign-behandlingen får du tandretning med de gennemsigtige bøjler aligners, der er nærmest usynlige og tages af, når du spiser og drikker andet end vand.

Vi har klinikker over hele Danmark, der laver tandretning med Invisalign, og lige nu tilbyder vi gratis forundersøgelse – så book en tid med det samme og find ud af, om behandlingen er noget for dig. Se også videoen her, hvor en af vores tandlæger fortæller om, hvordan et forløb med Invisalign foregår.

Vores priser

Tandretning er en investering for livet. Hos Colosseum Tandlægerne vælger du selv, om du vil betale hele behandlingen kontant eller benytte dig (helt eller delvist) af vores attraktive finansieringsaftale med en afbetalingstid på 3-48 måneder. Vores priser er transparente, og du bliver ikke pålagt skjulte gebyrer. Vores priser inkluderer:

  • Behandlingsplan (ClinCheck)
  • Skinner til overkæbe
  • Skinner til underkæbe
  • Retentionsskinner til overkæbe
  • Retentionsskinner til underkæbe

Let

25.000 kr. i engangsbeløb eller

fra 594 kr.* pr. måned

* Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 8.83%

Medium

35.000 kr. i engangsbeløb eller

fra 833 kr.* pr. måned

* Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 8.24% 

Kompleks

49.000 kr. i engangsbeløb eller

fra 1.207 kr* pr. måned

*Finansiering over 48 måneder. ÅOP på 7.85%

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid varer min Invisalign-behandling?

Behandlingen med Invisalign varer normalt mellem 6 og 12 måneder.

Hvor lang tid tager det at få mine usynlige skinner?

Efter at have modtaget din 3D-scanning, vil det tage ca. 10-14 dage før du modtager din behandlingsplan via e-mail. Når du har valgt behandlingen med Invisalign, begynder produktionen af ​​dine individuelle skinner, hvilket tager cirka fire til seks uger.

Hvor ofte og hvor længe skal jeg bruge mine skinner?

Du bærer de usynlige skinner i 22 timer om dagen og fjerner dem kun for at spise, drikke og børste tænder. Det er vigtigt at overholde den foreskrevne brugstid, for at opnå det forudsagte behandlingsresultat.

Hvordan sidder skinnerne fast på mine tænder?

De fleste patienter får påsat små attachments på tænderne, som sørger for at skinnerne sidder fast. Disse attachments bliver påsat på tændernes front, og er ligeså diskrete som de usynlige skinner.

Skal jeg begrænse mig selv når jeg spiser under forløbet?

Nej, for i modsætning til en behandling med togskinner, kan du spise og drikke alt hvad du vil have under tandreguleringsforløbet. Årsagen til dette er, at du nemt kan tage skinnerne ud når du spiser. På denne måde kan tandhygiejne udføres som normalt efter hvert måltid, og en optimal oral sundhed kan opretholdes.

Skal jeg tage mine skinner ud for at spise og drikke?

Du kan drikke koldt vand med skinnerne på, men når du drikker varme drikke, bør de tages ud da varmen kan beskadige eller deformere skinnerne. Den grundlæggende regel er, at du fjerner de usynlige skinner for at spise og drikke, og opbevarer dem i den medfølgende kasse. Efter at have spist eller drukket, skal du børste tænderne, da spyt ikke kan rense tænderne som normalt, når du har skinnerne på. Skyl også dine skinner med rindende vand, inden du sætter dem i.

Hvordan plejer jeg mine skinner?

Ideelt set skal du bruge en tandbørste til at rengøre dine skinner to gange om dagen. Brug ikke tandpasta, men i stedet en mild sæbe og skyl skinnerne med koldt vand. For høje temperaturer beskadiger materialet og kan deformere det. Skinner kan herved miste deres pasform og bliver ubrugelige. Grundig og korrekt pleje holder dine justeringslinjer i topform.

Vil jeg have smerter under behandlingen?

I de første par dage efter udskiftning af skinnerne, vil du kunne mærke det pres, som skinnerne skaber for at bevæge dine tænder. Dette pres mindskes kontinuerligt, og du vil derfor heller ikke føle nogen smerte.

Hvad sker der hvis jeg mister en skinne?

Hvis du mister en skinne, kan du kontakte os, hvorefter vi opretter en erstatningsskinne hurtigst muligt mod et gebyr. Mens du venter på erstatningsskinnen, skal du bære den forrige skinne for at holde dine tænder i deres nuværende position.

Vil jeg have nedsat tale, når jeg bærer skinnerne?

Tale påvirkes ikke hos de fleste patienter. Som med brugen af ​​togskinner, skal du vænne dig til fremmedlegemet i munden. Senest efter en uge taler de fleste patienter som normalt igen.

Kan jeg ryge under behandlingen?

Vi anbefaler, at du ikke ryger cigaretter eller e-cigaretter under behandling med Invisalign, da dine skinner kan blive gule.

Kompetent rådgivning og gratis 3D-skanning af dine tænder

Kompetent rådgivning.

  • Den hurtigste vej til lige tænder
  • Forundersøgelse af 20-30 minutters varighed
  • Gratis og uforpligtende

Spørgsmål? Klik her og udfyld formularen, så vender vi hurtigt tilbage til dig.