OMSORG FOR MEDARBEJDERNE
– NEMT FOR VIRKSOMHEDEN!

Med en firmaaftale hos Colosseum Tandlægerne bliver dine medarbejdere ÅRET RUNDT-medlemmer, og dermed får de gratis adgang til tandplejeprodukter af højeste kvalitet*.

 

Ballerups mest moderne tandklinik!

I 2019 blev klinikken udvidet og moderniseret, så vores patienter i dag har glæde af de mest moderne faciliteter og den nyeste teknologi inden for tandlægefaget.

Ansvarlighed, tryghed og kvalitet er 3 nøgleord for os, og det er ikke bare noget, vi påstår – det er noget, vi dokumenterer.

Vi er meget glade og stolte af, at vores klinik har opnået den internationalt anerkendte ISO 9001:2015 certificering. Certifikatet er en anerkendelse af, at kvaliteten lever op til de meget høje krav, der bliver stillet for en ISO 9001:2015 certificering.

Dette er vores patienters garanti for en løbende dokumentation af, at kvaliteten i vores behandlinger, hygiejnen og servicen på vores klinik lever op til de højeste internationale kvalitetskrav.

 

Hos Colosseum Tandlægerne går omsorg og sundhed hånd-i-hånd, for der er sammenhæng mellem at være sund i munden og have et godt alment helbred.

En firmaaftale hos Colosseum Tandlægerne viser dine medarbejdere, at din virksomhed drager omsorg for deres sundhed, ved at tilbyde dem Colosseums ÅRET RUNDT-medlemsskab.

Dine medarbejdere, vores ÅRET RUNDT-patienter, får*:

Prioriteret adgang til behandling i ydertider
1 års forbrug af Curaprox-tandbørster
1 års forbrug af tandpasta
1 års forbrug af GUM soft picks og tandtråd

 

 

Et ÅRET RUNDT-medlemskab kan også anvendes af
medarbejderens ægtefælle og hjemmeboende børn.

 

 

*)  Tilbud om gratis tandplejeprodukter gælder for patienter, der får foretaget behandlinger underlagt reglerne om frie ydelser.

 

For yderligere information omkring ÅRET RUNDT aftale kontakt os herunder

En del af Colosseum-familien

Colosseum er ejet af én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

Jacobs AG, ejer af Colosseum Dental Group, er en schweizisk, familieledet, investeringsvirksomhed. Jacobs ejer desuden bl.a. Barry Callebaut Group, verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter og er engageret i en række privatskoler og universiteter.

Det fulde udbytte fra Jacobs AG udbetales til Jacobs Foundation, én af ​​verdens førende private fonde med det altoverskyggende formål, at sikre børn og unge i hele verden de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen af Jacobs Foundation, har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Hos Colosseum Tandlægerne Ballerup er vi stolte over, at vores arbejde kan bidrage til et så godt formål.

Læs mere om vores ejers velgørende arbejde: jacobsfoundation.org

Stolt hovedpartner til Tandsundhed Uden Grænser

Colosseum Tandlægerne støtter Tandsundhed Uden Grænser (TUG), der er en dansk humanitær organisation, der forbedrer livsmulighederne for børn i verdens fattigste lande gennem bedre tandsundhed.

I de vestlige lande er vi vant til at have nem adgang til professional tandbehandling. Med skoletandplejen tager vi forebyggelse af tandsygdom som en selvfølge, og turen til tandlægen kan føles som pligt. Imens er virkeligheden i mange udviklingslande en ganske anden. Størstedelen af befolkningen i disse lande må leve med tandsmerter, eller søge hjælp hos selvlærte ’gadetandlæger’, der ofte behandler under primitive og sundhedsskadelige forhold, hvilket kan føre til livstruende infektioner for patienten.

WHO har fastslået, at tandsundhed er en helt afgørende faktor for ethvert menneskes livskvalitet. Alligevel er dårlig tandsundhed en overset global sundhedsproblematik.

De færreste ved f.eks, at karies (huller i tænderne) er den mest almindelige ikke-smitsomme sygdom i verden. Størstedelen af voksne og 60-90 % af skolebørn på verdensplan lider af karies, og dét fører hvert år til millioner af tabte skole- og arbejdsdage. Bl.a. ser man, at hele 95% af alle 11-14 årige i lavindkomstlande har ubehandlede tandproblemer.

Tandlæger fra Colosseum-familien deltager jævnligt i TUG-missioner til bl.a. Palæstina og Guatemala.

Læs mere om Tandsundhed Uden Grænsers arbejde: tug-dk.org