Ansvarlighed, tryghed og kvalitet

Det vigtigt, at du mærker, at du er velkommen og føler, at du får en individuel, omsorgsfuld, professionel og god oplevelse.

Vi er et erfarent team, som er samarbejdet gennem mange år.

Vi fokuserer på konstant at forbedre tand- og kæbestatus. Dine tænder behøver ikke blive svækket med tiden, men kan forbedres og styrkes, så de vil være en daglig glæde livet ud.

Vi har rimelige priser, således at  prisen ikke en uforholdsmæssig hindring for at opnå et sundt og velfungerende tandsæt.

Vi anvender et omfattende og helt moderne digitalt og højteknologisk udstyr. Lige fra vores nye avancerede røntgenudstyr, til CAD/CAM scannede aftryksteknikker. Du slipper for at få fyldt munden op med diverse aftryksmaterialer. Den digitale aftryksteknik sikrer endvidere uhyre præcise aftryk.

Vi opdaterer løbende vores viden på kurser, konferencer og videreuddannelse, hvilket afspejles i valget af udstyr, teknikker og materialer.

Læs mere om os

Brug for tandlæge?

Hos os er du i gode hænder – vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Ny på klinikken? Læs mere her

Behandlinger

Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, eller en avancerede behandling med genopbygning af smil og bid.

Læs mere om Behandlingerne

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Ballerup er beliggende centralt i Lautrupcentret. Du kommer nemt til klinikken til fods, på cykel eller med det offentlige. Kommer du i bil, er der mange gratis p-pladser

Læs mere om transport

Vores Behandlinger

Vi ved, at tandbehandling kan være en bekostelig affære og afskrække patienter fra at få vedligeholdt tandsættet på et tilstrækkeligt niveau. Derfor har vi lave priser på behandlinger, som vi ved er vigtige for patienterne, og som vi ved kan være en barriere: nemlig krone-, bro- og implantatbehandlingerne.

Det er behandlinger, der for mange kan være en stor ”mundfuld”. Ved at sænke priserne på disse behandlinger opnår vi, at vore patienter i langt højere grad vælger disse løsninger, når det er nødvendigt. Det betyder, at vore patienter kan bevare og endda ofte styrke tandsættet på sigt.

Læs videre

Skal vi finde en tid til dig?

""
1
Skriv dit nummer heryour full name
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right