Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Ballerup

Flot og top-moderne tandklinik centralt i Lautrupcentret. Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

ANSVARLIGHED, TRYGHED OG KVALITET

Det vigtigt, at du m√¶rker, at du er velkommen og f√łler, at du f√•r en individuel, omsorgsfuld, professionel og god oplevelse.

Vi er et erfarent team, som er samarbejdet gennem mange år.

Vi fokuserer p√• konstant at forbedre tand- og k√¶bestatus. Dine t√¶nder beh√łver ikke blive sv√¶kket med tiden, men kan forbedres og styrkes, s√• de vil v√¶re en daglig gl√¶de livet ud.

Vi har rimelige priser, således at  prisen ikke en uforholdsmæssig hindring for at opnå et sundt og velfungerende tandsæt.

Vi anvender et omfattende og helt moderne digitalt og h√łjteknologisk udstyr. Lige fra vores nye avancerede r√łntgenudstyr, til CAD/CAM scannede aftryksteknikker. Du slipper for at f√• fyldt munden op med diverse aftryksmaterialer. Den digitale aftryksteknik sikrer endvidere uhyre pr√¶cise aftryk.

Vi opdaterer l√łbende vores viden p√• kurser, konferencer og videreuddannelse, hvilket afspejles i valget af udstyr, teknikker og materialer.

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

Vi har gode adgangsforhold

Vi har særligt fokus på de fysiske adgangsforhold til klinikken og har derfor fået udarbejdet en tilgængelighedsregistrering.

Læs om adgangsforholdene her.

Godt jeg har min tandforsikring!

Colosseum Tandforsikring er for dig der vil undg√• huller i b√•de t√¶nderne og √łkonomien. Vores tandforsikring hj√¶lper dig fra dag √©t med fuld d√¶kning af dit tandeftersyn, mens der ydes tilskud til andre behandlinger.

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Ballerup er beliggende centralt i Lautrupcentret. Du kommer nemt til klinikken til fods, på cykel eller med det offentlige. Kommer du i bil, er der mange gratis p-pladser

Vi st√łtter Tandsundhed Uden Gr√¶nser

Sammen med de √łvrige danske Colosseum-klinikker er vi stolt hovedpartner for TUG. Vi bidrager med √łkonomisk hj√¶lp til foreningen, ligesom flere af vores kolleger deltager i dentalmissioner.

Vi tilbyder billig finansiering

Gennem et tæt samarbejde med Resurs Bank kan vi tilbyde vores patienter en meget billig finansiering af tandlægeregningen. For kun 29 kr./mdr. kan du låne til hele eller dele af regningen.

Se alle vores ledige stillinger

Br√¶nder du for tandl√¶gefaget og vil du gerne arbejde p√• nogle af landets mest moderne klinikker og altid med omfattende digitalt og h√łjteknologisk udstyr? Vi har l√łbende brug for nye kolleger.

vores behandlinger

Vi ved, at tandbehandling kan være en bekostelig affære og afskrække patienter fra at få vedligeholdt tandsættet på et tilstrækkeligt niveau. Derfor har vi lave priser på behandlinger, som vi ved er vigtige for patienterne, og som vi ved kan være en barriere: nemlig krone-, bro- og implantatbehandlingerne.

Det er behandlinger, der for mange kan v√¶re en stor ‚ÄĚmundfuld‚ÄĚ. Ved at s√¶nke priserne p√• disse behandlinger opn√•r vi, at vore patienter i langt h√łjere grad v√¶lger disse l√łsninger, n√•r det er n√łdvendigt. Det betyder, at vore patienter kan bevare og endda ofte styrke tands√¶ttet p√• sigt.