Omsorg for medarbejderne
– nemt for virksomheden!

Med en firmaaftale hos Colosseum Tandlægerne bliver dine medarbejdere ÅRET RUNDT-medlemmer, og dermed får de gratis adgang til tandplejeprodukter af højeste kvalitet.

 

Hos Colosseum Tandlægerne går omsorg og sundhed hånd-i-hånd, for der er sammenhæng mellem at være sund i munden og have et godt alment helbred.

En firmaaftale hos Colosseum Tandlægerne viser dine medarbejdere, at din virksomhed drager omsorg for deres sundhed, ved at tilbyde dem Colosseums ÅRET RUNDT-medlemsskab.

Efter det årlige tandeftersyn, modtager vores ÅRET RUNDT-patienter en gaveæske med:

  • 1 års forbrug af Curaprox-tandbørster
  • 1 års forbrug af tandpasta
  • 1 års forbrug af GUM soft picks og tandtråd

Et ÅRET RUNDT-medlemskab kan også anvendes af medarbejderens ægtefælle og hjemmeboende børn.

 

Topmoderne klinikker.

Colosseum Tandlægerne anvender moderne digitalt og højteknologisk udstyr. Fra det nyeste røntgenudstyr til digitale aftryksteknikker. Dermed slipper dine medarbejdere for at få fyldt munden op med ubehagelige aftryksmaterialer.

Vores tandlæger og tandplejere opdaterer løbende deres viden på kurser, konferencer og videreuddannelser, hvilket afspejles i valget af udstyr, teknikker og materialer.

For dine medarbejdere betyder ÅRET RUNDT-aftalen, at de får prioriteret adgang til de mest populære behandlingstider, f.eks. de tidlige morgentider så tandlægebesøget er klaret inden arbejdsdagen begynder. I akutte tilfælde garanteres ÅRET RUNDT-patienter desuden en tandlægetid samme dag på én af vores klinikker. Hurtig tandlægehjælp fører til lavere fravær og færre medarbejdere påvirket af tandproblemer i arbejdstiden.

 

Nemt.

Administration af en firmaaftale er nem. Ved første besøg på klinikken bliver medarbejderen registreret som ÅRET RUNDT-medlem ved at medbringe jeres aftalenummer.

Herefter tildeles en fast tandlæge, og vi sørger for årlige indkaldelser og omsorgsfuld behandling af dine medarbejdere, uden noget administrativt arbejde for virksomheden.

 

Kontakt: ÅRET RUNDT tilbydes pt. på vores nyrenoverede klinik i Ballerup. Skriv til [email protected] og hør mere om muligheden for en firmaaftale hos Colosseum Tandlægerne.