Tandlægerne Slotsgade 18 i Odense centrum er blevet en del af den anerkendte, internationale tandlægekæde Colosseum Tandlægerne. Colosseum Tandlægerne er den største tandlægekæde i Norden og er kendt for at lægge vægt på kvalitet, samarbejde og ansvarlighed.

Ledende tandlæger Ulrik Nørregård og Anders Burgaard er stolte over at blive en del af Colosseum: “Vores patienter vil ikke mærke den store forandring her og nu. Vi vil stadig være det samme team, og vores patienter vil have den samme tandlæge og den samme tandplejer. Alligevel har det stor betydning for klinikken at blive en del af Colosseum. Det betyder nemlig, at vi også i fremtiden kan tilbyde vores patienter de bedste behandlinger og de bedste muligheder”, siger Ulrik Nørregård.

“Colosseum kan tage sig af alt det udenom – fx. administration og kommunikation – så vi kan vi tage os af patienterne og det faglige”, siger Anders Burgaard.

Ulrik Nørregård supplerer: “Hos Colosseum bliver vi en del af noget større. Det er ikke en hvilken som helst tandlægekæde. Kæden lever op til de højeste standarder indenfor tandlægefaget. Colosseum ønsker, at patienterne skal have adgang til de mest effektive behandlinger og det mest moderne og skånsomme udstyr”.

 

2 KLINIKKER I CENTRUM AF ODENSE

Colosseum Tandlægerne har nu to klinikker i Odense centrum – en i Slotsgade og en i Kongensgade – og det kommer til at styrke samarbejdet mellem de to klinikker.

“Vi har altid haft et tæt samarbejde, og det bliver endnu tættere nu, siger faglig chef hos Colosseum Tandlægerne Odense Kirsten Rysgaard, “patienterne vil få endnu større glæde af vores faglige dialog, og de vil også opleve, at vi sammen kan tilbyde endnu flere behandlinger lokalt”.

De to klinikker tilbyder sammen en lang række specialbehandlinger. Colosseum Tandlægerne Odense tilbyder bl.a. kosmetisk tandregulering, genopbygning af slidte tandsæt og snorkeskinner. Colosseum Slotsgade tilbyder bl.a. implantater og narkosebehandling. Begge klinikker tilbyder rodbehandlinger under mikroskop.

Hos Colosseum Tandlægerne er man glade for at byde en ny klinik velkommen: “Colosseum Tandlægerne Slotsgade er vores 12. klinik i Danmark og er en klinik, der har det samme høje faglige niveau som vores øvrige klinikker.” siger Lars Buchardt fra Colosseum Danmark.

Hos Colosseum fokuserer man på uddannelse og vidensdeling og har bl.a. etableret en af verdens mest moderne læringsfaciliteter for tandlæger – Colosseum Academy i Oslo, hvor man uddanner medarbejderne i de nyeste behandlingsformer.

Colosseum Tandlægerne er ejet af schweiziske Jacobs AG. 100% af det økonomiske udbytte i Jacobs går til velgørende formål via velgørenhedsorganisationen Jacobs Foundation, der er en af verdens største velgørende fonde og har støttet projekter, der skal forbedre børns vilkår og læring, med mere end 5 milliarder kroner.

Colosseum Tandlægerne Slotsgade glæder sig til at byde gamle og nye patienter velkommen til klinikken og til en spændende fremtid med endnu flere behandlingstilbud.