Tandfeerne bliver til Colosseum Tandlægerne Vejle

Tandfeerne i Vejle centrum er blevet en del af Colosseum Tandlægerne, der ejes af en velgørende fond og ønsker at deres klinikker skal tilbyde patienterne de bedste muligheder indenfor behandling og udstyr.

Tandlægeklinikken Tandfeerne i Vejle centrum har skiftet navn til Colosseum Tandlægerne Vejle. Patienterne mødes stadig af det samme dygtige personale og den samme gode stemning, men ved at blive en del af Colosseum har klinikken sikret, at patienterne også i fremtiden vil få den bedst mulige behandling.

– ”Her på klinikken lægger vi vægt på kontinuitet og loyalitet. Vi har mange kunder, der har gået til tandlægen hos os hele livet, og vi har flere medarbejdere, der har holdt 25 års-jubilæum. Samtidig har vi altid haft fokus på udvikling, men med alle de store tekniske fremskridt, der sker indenfor tandlægefaget bliver det sværere og svære at være i front. Så er det godt at være en del af et større fælleskab og have nogle flere kræfter i ryggen” udtaler partnertandlæge Henriette Graversen.

 

Vi har ikke det hele i munden / mere tid til patienter

Klinikken vil fastholde sit lokale præg og patienterne vil ikke opleve de store ændringer. Der vil stadig være fokus på kundepleje og en god stemning.

– ”Vi bliver ved med at være det, vi er. Vi er der for hele mennesket – og ser ikke kun i munden. Colosseum har de samme faglige og menneskelige værdier som os. Som en del af Colosseum fremtidssikrer vi klinikken og personalet. Samtidig får vi en administration, der ordner regnskab, website og markedsføring, så vi får vi mere tid til at gøre det vi elsker og er gode til – at behandle vores patienter.”

 

Familie med høje standarder

Hos Colosseum fokuserer man på uddannelse og vidensdeling og har bl.a. etableret en af verdens mest moderne læringsfaciliteter for tandlæger, Colosseum Academy i Oslo, hvor man uddanner medarbejderne i de nyeste behandlingsformer.

– ”Colosseum har et super godt ry, og vi er stolte over at komme ind i Colosseum-familien. Hvis man vil være med i Colosseum, skal man leve op til de højeste standarder indenfor tandlægefaget. Colosseum ønsker, at patienterne skal have adgang til de mest effektive behandlinger og det mest moderne og skånsomme udstyr.”

Hos Colosseum Tandlægerne er man stolte over at byde en ny klinik velkommen:

– ”Colosseum Tandlægerne Vejle er vores 11. klinik i Danmark, og er en klinik, der har det samme høje faglige niveau, som vores øvrige klinikker”, siger Lars Buchardt fra Colosseum Danmark. Colosseum Tandlægerne Vejle glæder sig til at byde gamle og nye patienter velkommen til klinikken og til en spændende fremtid med endnu flere behandlingstilbud.