Til alle nye patienter

Velkommen hos Colosseum Tandlægerne Amager, og tak for den tillid du viser os, ved dit valg af ny tandlæge. Vi er et team af dygtige behandlere, der kan tilbyde enhver form for tandbehandling. Fra enkel og omhyggelig tandrensning til avanceret opbygning af smil og bid.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon eller ved at sende os en e-mail på: [email protected]

Det første besøg på klinikken

Første gang du kommer hos os bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.

Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, og der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, og til at du kan lære os at kende, og omvendt. At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.

Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Du vil blive bedt om at udfylde et helbredsskema, samt et registreringsskema.

For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sygesikringsbevis, samt evt. medicinskema og medicinkort.

Husk at oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”danmark”, så indberetter vi automatisk for dig.

Du vil blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn, og du kan vælge mellem almindelig post, og e-mail. Vi sender SMS reminder 2 dage før aftalen.

Journal og røntgenbilleder kan rekvireres fra din tidligere tandlæge.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Lider du af tandlægeskræk?

Hos os får du tålmodighed og forståelse

Mange af vores patienter lider af tandlægeskræk første gang de kommer hos os.

Dette kan bl.a. skyldes en dårlig oplevelse ved tidligere tandlæge eller et grimt besøg tilbage fra børnetandplejen.

Derfor bestræber vi os på, at give den bedste oplevelse – hver gang!