Alle vore tandlæger er uddannet til at kunne foretage kirurgisk tandbehandling.

Større behandlinger udføres af Peter Lindkvist og Lars Bo Petersen, de har begge stor erfaring med Kirurgisk tandbehandling. Det giver sikkerhed for, at vores patienter altid får den bedst mulige behandling med de nyeste gennemtestede behandlingstilbud.

Vores moderne steril- og arbejdsgang sikrer, at hygiejnen er i top fuldt på niveau med, hvad man ser på hospitaler. Alt bliver løbende testet, evalueret og om nødvendigt tilrettet til de nyeste krav.

Bedøvelse

Alle kirurgiske indgreb foregår i effektiv og dækkende lokalbedøvelse.
Behandling i narkose kan efter særlig aftale foretages.

Nervøse patienter

Det er helt almindeligt, at man er spændt før en operation, og for nogle er det et behageligt tilbud at få lidt beroligende medicin før et kirurgisk indgreb. Vi kan tilbyde en tablet, som lægges under tungen 30 min. før operationen. Dette vil gøre, at alt opleves meget behageligt. Virkningen af medicinen forsvinder i løbet af 1-2 timer, så ønsker du at gøre brug af dette tilbud, skal du have ledsagelse hjem. Der er ingen bivirkninger af dette stof.

Forundersøgelse

Vi tilbyder en konsultation, hvor de relevante røntgenundersøgelser vil blive foretaget og en behandlingsplan fremlagt.

Efterbehandling

Vores store erfaring i kirurgiske indgreb gør, at efter forløbet oftest vil være uden de store gener. Vi har udarbejdet et skema over, hvad du må, kan og skal efter operationen, således at efterforløbet bliver så smertefrit og problemfrit som muligt. (Husk -Åben selvstændig pdf med info…) Læs mere her

Eksempler på behandlinger, der kan kræve kirurgiske indgreb